сите категории

Друга машина за истиснување на ПЕТ листови со голем капацитет слета во фабриката на Кастермер

Време: 2024-03-15 Посети: 25

Во Ирак, еден од инженерите на jwell лета од Кина за да инсталира a Линија за истиснување на ПЕТ лист во фабриката за клиенти.

Оваа линија има голем капацитет до 850 kg/h, со 95 паралелни двојни завртки екструдер. Опремата е дизајнирана да ги задоволи барањата на купувачот и е погодна за рецилиран PET со голема стапка или 100% RPET. Во меѓувреме, има карактеристики на заштеда на енергија, добар квалитет.

слика-1

слика-2

Жешки категории

展开
whatsapp Wechat
Топ
0
Кошничка за испитување
    Вашата кошничка за испрашување е празна