сите категории

2023-2024 година JWELL добавувачи конференција беше успешно одржана

Време: 2024-01-22 Посети: 23

На 19-20 јануари 2024 година, Jwell ја одржа Конференцијата на добавувачи 2023-2024 со тема „Одличен квалитет, услуга на прво место“. Повеќе од 200 луѓе, претставници од повеќе од 110 добавувачи, вклучително и Suzhou Inovance Technology Co., Ltd., Zhangjiagang Wolter Precision Machinery Co., Ltd., Gnord Transmission System (Changzhou) Co., Ltd., и Shanghai Yishen Technology Co. , Ltd., се собраа да ја разгледаат изминатата година, да гледаат напред во иднината и да бараат нов модел на заеднички развој.


Споделување на достигнувања

Споделување на стратегија

слика-1

Г-дин Хе Хаичао, претседател на компанијата Jwell, се фокусираше на тоа како да се најде насока и како да се постигне висококвалитетен развој во услови кога моменталната економска состојба во земјата и странство не е оптимистичка. Тој објасни дека треба да формираме единствени вредности во насоката на моделите, производите, новите технологии и технолошката трансформација, треба да ја земеме Кина како база за зрачење кон светот, додека продолжуваме да напредуваме според правилата на глобализацијата. Пробијте ја Кина и целиот свет. Запознајте високи корисници, подобрете го квалитетот на производите и заеднички опслужувајте ги врвните клиенти.

Претставници на одлични добавувачи одржаа говори

слика-2

слика-3

Г-дин Ву Хуашан, генерален директор на Gnord Transmission System (Changzhou) Co., Ltd., и г-ѓа Zhou Jie, менаџер на клучни сметки на Zhangjiagang Wolter Precision Machinery Co., Ltd., како претставници на одлични добавувачи, ги споделија своите долгогодишни долгогодишно искуство во соработка со Jwell. Тие се надеваат дека во иднина ќе спроведат стратегиска соработка на повеќе полиња и длабинска соработка со Jwell и ќе работат заедно за соработка меѓу двете страни.

Искуство на добавувачот

слика-4

Лиу Јуан, директор на Fujian Minxuan Technology Co., Ltd

Почитуван господине Хе, извинете што ви праќам порака толку доцна, но не можам да заспијам навечер, а во текот на денот го разгледував и сварив тоа што го кажавте на состанокот со добавувачот, слушам внимателно и Направив две страници белешки, што ми донесе голема корист! Навистина сум благодарен на вас и на лидерите на компанијата за нивната единствена визија и авангардни идеи за преземање мерки на претпазливост и подготовка за опасност во време на мир, и подготвени сме да ги споделат со добавувачите без резерва, целта е да се надеваме дека ние може да биде во чекор со темпото на развој на Џвел и да учи и да расте заедно, а не да биде елиминиран од оваа ера. Отсекогаш сум бил горд и горд што сум во можност да соработувам со компании како Jwell, бидејќи Jwell не само што прави добра работа сам по себе, туку исто така ги охрабрува, поттикнува и поддржува претпријатијата во синџирот на снабдување да работат добра работа заедно, што е навистина голема шема.

Што се однесува до она што го спомна, сега не само што е потребно да се следи стандардизацијата, туку и да се задоволат персонализираните прилагодувања на корисникот, диференцираните потреби, да се има единствена вредност, оваа гледна точка е навистина добра, бидејќи сите работи не можат да ги следат правилата. непроменето, претпријатието не само што може да прави што сака да прави производи, туку да прави висококвалитетни и професионални производи што им се потребни на корисниците, за да ги задоволи потребите на високите корисници, што е дефинитивно насоката на нашето континуирано подобрување и развој. .

Minxuan Technology официјално стана снабдувач на Jwell во март 2019 година, а за пет години навистина сме загрижени дека развојот на нашата компанија и квалитетот на производите нема да можат да бидат во чекор со високопрецизната опрема на Jwell. Бизнис моделот на Minxuan е исто така акционерски систем, имаме група на енергични и талентирани млади луѓе на различни позиции за извршување на нивните должности, компанијата исто така има различни фази на развојна скала и јасен план за идна насока. Ако имаме среќа што можеме да го следиме големиот брод на Џвел за да заплови во странство, ве молиме верувајте дека Минксуан никогаш нема да заостане.

Денешниот клучен збор е „пробив“, а старата мапа не може да го најде Новиот свет. Јас лично верувам дека она од што претпријатијата најмногу се плашат е дека некои луѓе се подготвени да направат се за да избегаат од вистинското размислување, така што во право си, промената мора да започне од идеологијата, а не од формалниот површински напор. Како да се направи производот детален, рафиниран и специјализиран, како да се зголеми додадената вредност, како да се одрази уникатноста и како вистински да се постигне брз и висококвалитетен развој се местата каде што итно треба да направиме пробив.
Откако ќе се вратам во мојата компанија, дефинитивно ќе ја пријавам целата содржина на состанокот денес до нашиот претседавач, г. Жу, и ќе формулирам серија ефективни и спроведливи мерки за некои од тековните проблеми и идните развојни насоки.


Годишни награди

Награди за извонредни добавувачи

слика-5

слика-6

слика-7

Пофалете ги напредните и поттикнете ги иновациите. Постигнувањето на одлични перформанси е неразделно од целосната соработка и ефикасна соработка на тимот на добавувачи. Конференцијата ги пофали добавувачите со извонредни перформанси во обезбедувањето квалитет, иновациите за истражување и развој, подобрување на испораката, оптимизација на трошоците и други аспекти во 2023 година и ја додели наградата за одличен добавувач, која целосно покажа дека Jwell и сите партнери добавувачи заеднички прифаќаат нови можности и воспоставуваат долго термин стратешки кооперативен однос на доверба, пријателство и победничка соработка.


Разгледајте ја фабриката

Добавувачот ја посети фабриката Хајнинг

слика-8

Пред состанокот, компанијата организираше добавувачи да ја посетат фабриката за да ја разберат историјата на развојот на компанијата, скалата на фабричко производство, техничките карактеристики на производот итн., За да го гледаат процесот на производство и преработка од прва линија од блиску, за да ја почувствуваат строгата контрола на компанијата и извонредност во производствениот процес и да се доживее тешката моќ на Џвел.


Банкет за добредојде

Банкети и наградни игри

слика-9

слика-10

слика-11

слика-12

слика-13

слика-14

Вечерта се одржа банкет за добредојде и среќна ждрепка, а вечерата беше проткаена со прекрасни пеачко-танцувачки изведби и среќни извлекувања, кои вечерата ја турнаа до кулминација. Пријателите наздравуваат заедно, им посакуваат подобар развој на Џвел и на добавувачите и си посакуваат подолго пријателство.

Жешки категории

展开
whatsapp Wechat
Топ
0
Кошничка за испитување
    Вашата кошничка за испрашување е празна