сите категории

Фокусирајте се на Русија, Џвел има брилијантна иднина

Време: 2024-01-23 Посети: 23

недефиниран

RUPLASTICA 2024 ќе се одржи на 23-26 јануари 2024 година во Московскиот изложбен центар, главниот град на Русија. Jwell Machinery учествува според планираното, број на штанд: Hall2.1D17, добредојде на нашиот штанд нови и стари клиенти од целиот свет.

слика-2

RURPLASTICA е една од највлијателните изложби за пластичната индустрија во Русија, организирана од поранешната германска изложбена компанија Дизелдорф, која има долга репутација во индустријата за изложби на пластика. Инвестицискиот пазар во Русија и нејзините соседни земји сè уште треба итно да се развива. Русија е перспективен пазар за сите земји, особено во пластичната индустрија. Ова дава добра можност за извоз на опрема во нашата индустрија.

слика-3

Пред изложбата, тимот на Jwell вложи многу напорна работа, од дизајнирање на штанд до подготовка на промотивни профили, сите тие се внимателно испланирани и подготвени.

Со официјалното отворање на изложбата, тимот на Jwell срдечно го прима секој клиент од целиот свет и ја воведува интелигентната опрема за истиснување и техничките карактеристики на Jwell. Фокусирани сме на квалитетот и искуството во користењето на клиентите, и им нудиме на клиентите специфични решенија прилагодени. Висококвалитетните експонати и ентузијастичките од Jwell привлекуваат многу посетители, а длабинската комуникација со нив, исто така, ни овозможува подобро да ја разбереме побарувачката на пазарот и повратните информации од клиентите.

слика-4

На првиот ден, целиот изложбен процес не само што беше полн со напнатост и исполнетост, туку и полн со чувство на достигнување. На преполниот и зафатен штанд, луѓето од Jwell не само што му покажаа на клиентите со интелигентни и иновативни решенија за истиснување на пластика, туку и воспоставија контакти со луѓе од сите професии. Луѓето од Jwell земаат стабилно темпо за да го промовираат брендот JWELL за да напредуваат стабилно на патот на интернационализацијата и постепено да се движат на ново ниво.

Jwell искрено ве поканува да го посетите нашиот штанд, да имате комуникација лице-в-лице и да разговарате за приспособените специфични решенија. Ве очекуваме на RUPLASTICA 2024!

Жешки категории

展开
whatsapp Wechat
Топ
0
Кошничка за испитување
    Вашата кошничка за испрашување е празна